طرز تهیه مرغ بریان رستورانی – آموزش مرغ بریان رستورانی

مرغ بریان را می توان با انواع مواد مختلف به شکل شکم پر تهیه کرد و در مهمانی ها و دورهمی ها نوش جان کرد. تهیه مرغ بریان برای میهمانی ها ایده بسیار خوبی است. پخت مرغ بریان کمی سخت است.

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان

  • مرغ کامل ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • زعفران دم کرده نصف استکان
  • برگ بو ۳ عدد
  • نمک، فلفل، پاپریکا، رزماری و پودر کاری به میزان لازم

طرز تهیه مرغ بریان

مرحله اول: مرغ

برای تهیه مرغ بریان، ابتدامحتویات داخل بدن مرغ را با دست خارج کنید. به هیچ وجه داخل بدن مرغ را با کارد برش نزنید. پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردید، آن را بشوئید و در کنار بگذاریدتا آب اضافی مرغ گرفته شود.

مرحله دوم: مزه دار کردن

پس از اینکه مرغ خشک شد با یک قاشق غذاخوری نمک، تمام قسمت های داخلی و خارجی بدن مرغ را ماساژ می دهیم، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی و درشت خورد کنید و داخل یک ظرف با ادویه ها به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم: استراحت دادن

حالا مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه برگ بو داخل شکم مرغ قرار می دهیم و مرغ را داخل یک کیسه فریزر زیپ دار قرار دهید و به مدت حداقل ۸ ساعت و اگر فرصت دارید تا ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به طور کامل مرغ مزه دار شود.

مرحله چهارم: پخت مرغ

بعد از انجام تمامی مراحل و مزه دار شدن مرغ؛ مرغ شما اماده است که یا در روغن فراوان سرخ کنید و یا در فر با استفاده از جوجه گردان، مرغ بریانی را آماده کنید که البته پیشنهاد پارسی دی برای شما عزیزان این است که مرغ بریانی را در روغن سرخ کنید. اگر از جوجه گردان استفاده می کنید، یک ورق فویل برداشته و با مقدار کره که در دستور گفته شد، بر روی فویل برس کنید و بعد فویل را  به دور مرغ بپیچید و به مدت ۱ ساعت در فر زمان دهید مرف پخته شود و بعد از گذشت این زمان، فویل را از دور مرغ بردارید و دوباره کره به مرغ بزنید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه روی سطح مرغ را گریل کنید.

مرحله پنجم: پایان کار

بعد از گذشت این زمان مرغ بریانی شما آماده است. می توانید همراه پلو و یا نان ساندویچی و حتی سالاد به عنوان وعده غذایی اصلی نوش جان کنید.

 

 

آموزش مرغ بریان رستورانی

طرز تهیه سس خردل خانگی من

آموزش مرغ بریان رستورانی

آموزش پخت رولت مرغ چرخ شده

مرغ ,بریان ,تهیه ,داخل ,مرحله ,ها ,مرغ بریان ,مرغ را ,تهیه مرغ ,بریان رستورانی ,فلفل دلمه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بالشت گوناگون آشنایی با مهندسی پزشکی فروشگاهی مرجع برای ارائه فایلهای نایاب وبلاگ شخصی میلاد کهساری الهادی سئو و بهینه سازی پیچ و رولپلاک مطالب مفید اقتصادی انجام پایان نامه معماری سروش گرام