آموزش پخت رولت مرغ چرخ شده – رولت مرغ چرخ شده یک غذای مجلسی و مناسب برای مهمانی ها و مراسم است. در این دستور پخت تا مراحل تهیه گام به گام رولت مرغ خوشمزه را برای شما توضیح میدهم پس همراه ما باشید.

مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ

  • دو عدد سینه مرغ
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد هویج
  • سه تا چهار پنیر ورقه ای از جمله پنیر گودا یا لازانیا یا چدار
  • زرشک به میزان لازم
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • گشنیز و جعفری ۱۰۰ گرم

طرز تهیه رولت مرغ

مرحله ۱:

برای شروع بهتر است تا سینه های مرغ را دو مرتبه چرخ کنید. این کار را حتما دو مرتبه انجام دهید زیرا گوشت چرخکرده کاملا یکدست و دارای بافت ریز می شود. این مساله همچنین در چسبندگی گوشت مرغ نقش مهمی دارد که برای باز نشدن رولت مرغ بسیار مهم است و شکل ظاهری آن را به شکل مناسب نگه می دارد.

مرحله 2:

می توانید برای طعم دار کردن مرغ، از ادویه های دلخواه استفاده کنید، در غیر این صورت برای طعم دار کردن مرغ نیاز به ترکیب مرغ با آبلیمو، زعفران، زردچوبه و نمک و فلفل است و اجازه دهید تا گوشت مرغ کمی با این ترکیبات طعم دار شود.

مرحله ۳:

به طور جداگانه هویج را در مقدار کمی آب بپزید.

مرحله ۴:

یک عدد تخم مرغ و کمی پودر سوخاری و یک عدد پیاز رنده شده را به گوشت مرغ طعم دار شده اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و سپس ورز دهید.

مرحله ۵:

اکنون به طور کامل یک لایه پنیر پیتزا ورقه ای را بر روی گوشت مرغ پهن کنید. سپس به مقدار دلخواه بر روی پنیر پیتزا، زرشک بریزید. اکنون هویج پخته شده را در ابتدای قسمتی که می خواهید شروع به رول کردن گوشت مرغ کنید، قرار دهید. در واقع وجود هویج می تواند به رول شدن مواد کمک کند.

تذکر: به جای زرشک و هویج، می توانید از ذرت و قارچ و پنیر خامه ای و تخم مرغ و سبزیجاتی مثل جعفری استفاده کنید. در واقع ترکیبات داخل رولت کاملا سلیقه ای است و می توانید به سلیقه خود از مواد مختلفی استفاده کنید.

مرحله ۷:

با کمک گرفتن از نایلون، شروع به رول کردن رولت مرغ از سمتی که خودتان قرار گرفته اید، بکنید. نایلون دور رول را از دو سمت ببندید. سپس به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ۸:

این غذا به دو شکل سوخاری شده و استفاده از فر تهیه می شود. اگر قصد تهیه رولت مرغ دارید، اما در خانه خود فر ندارید، می توانید آن را در ماهیتابه سرخ کنید.

رولت را از یخچال بیرون آورده و نایلون آن را جدا کنید. رولت مرغ را در ماهیتابه حاوی روغن قرار داده و به خوبی سرخ کنید. پس از سرخ کردن نیز می توانید سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از آن درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بر روی حرارت ملایم گاز پخته شود.

مرحله ۹:

پس از اینکه رولت ها به خوبی پخته شدند، آنها را در یک ظرف زیبا برای سرو کردن قرار داده و به میزان دلخواه برش بزنید. برای تزئین می توانید سیب زمینی سرخ شده یا پیازچه در کنار ظرف قرار دهید.

 

 

آموزش پخت رولت مرغ چرخ شده

طرز تهیه سس خردل خانگی من

آموزش مرغ بریان رستورانی

آموزش پخت رولت مرغ چرخ شده

مرغ ,رولت ,مرحله ,یک ,دهید ,عدد ,رولت مرغ ,می توانید ,یک عدد ,را در ,گوشت مرغ

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اقیانوس سیاه vahidonline ]چشمه جاری سایت رسمی شرکت ملی نفت ایران برداشت پنجم آژانس طراحی سایت ویستا وب مکتب حق تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی قائم سرویس مجله علمی آموزشی آرین مگ ایشیق ( ishigh )