آموزش تهیه کیک دبل چاکلت  http://landoffood.ir

موارد لازم این کیک

  • شکر 2 پیمانه
  • آرد 1 و 3/4 پیمانه
  • پودر کاکائو 3/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • باترمیلک 1 پیمانه
  • کره ذوب شده 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • قهوه داغ 1 پیمانه (یا یک پیمانه آب جوش)
  • برای کرم روی کیک:
  • کره هم دمای محیط 1 پیمانه (225 گرم)
  • پودر کاکائو تلخ 1 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • پودر قند 2 تا 3 پیمانه

اطلاعات مواد مغذی کیک دبل چاکلت:

544 کالری

26.8 گرم چربی

76.3 گرم کربوهیدرات

94.6 میلی‌گرم کلسترول

--- لند آف فود

 

با دستور تهیه‌ای که در ادامه آمده، شما به راحتی می تونید این کیک رو درست کنید، نیازی نیست قناد حرفه‌ای باشید یا سالها تجربه کیک‌پزی داشته باشید. کیک دبل چاکلت علاوه بر طعم بی نظیرش دارای ظاهری زیبا نیز هست و در هرجای توان استفاده از این کیک می باشد مثلا جشن کوچک دونفره ، با خانواده ، تنها ، تولد و…

 

طرز تهیه کیک دبل چاکلت

مرحله اول: تهیه مایع کیک

قبل از انجام هر کاری فر را روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (0 سانتی گراد) روشن کنید تا گرم شود. دو عدد قالب گرد مخصوص پخت کیک را کاملاً چرب کنید و کنار بگذارید. در کاسه بزرگی شکر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، باترمیلک، کره ذوب شده و عصاره وانیل را به آن ها اضافه کنید. حدود 2 دقیقه با دور متوسط همزن آن ها را هم بزنید. پس از این زمان قهوه داغ یا آب جوش را داخل آن بریزید و مایه کیک دبل چاکلت را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله دوم: پختن کیک 

خمیر به دست آمده را به طور مساوی داخل دو قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید. قالب ها را در فر روی طبقه وسط قرار دهید. 30 تا 35 دقیقه صبر کنید تا کیک ها پخته شوند. پس از گذشت این زمان با خلال دندان کیک ها را چک کنید، اگر نچسبد و خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک آماده است. کیک ها را روی توری فی قرار دهید تا خنک شوند.

مرحله سوم: آماده سازی کرم شکلاتی روی کیک دبل چاکلت

برای درست کردن باترکرم شکلاتی روی کیک ابتدا کره به دمای محیط رسیده را داخل یک ظرف ریخته و با دور متوسط هم بزنید. خیلی آن را هم نزنید که تغییر زیادی پیدا کند. پودر کاکائو را به آرامی و قاشق قاشق اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا به خورد کره برود. پودر قند را نیز به همین شکل و به آرامی اضافه کنید. برای رسیدن به قوام دلخواه شیر را به تناوب اضافه کنید. سپس با دور متوسط همزن مواد را مخلوط کنید تا سبک شود. 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است. اگر به نظرتان کرم رقیق بود مقدار دیگری پودر قند به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: روکش کردن کیک دبل چاکلت با کرم شکلاتی

داخل ظرف مورد نظر سرو کیک، یکی از کیک های آماده شده را قرار داده و روی آن از باتر کرم که درست کرده اید بریزید و پهن کنید. سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار داره و مابقی شکلات را روی آن ریخته و کاملا پخش کنید. به طوری که رویه و اطراف کیک از شکلات پوشیده شود. روی کیک را می توانید با اسمارتیز، ترافل رنگی و یا شکلات چیپسی تزیین کنید.

 

آموزش تهیه کیک دبل چاکلت

طرز تهیه سس خردل خانگی من

آموزش مرغ بریان رستورانی

آموزش پخت رولت مرغ چرخ شده

کیک ,پیمانه ,روی ,پودر ,دبل ,چاکلت ,کیک دبل ,دبل چاکلت ,1 2 ,را به ,پودر کاکائو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ورزش آسان ابزار تونل من و باد صبا مسکین، دو سرگردان بی حاصل سایت فایل سرچ طرح ها و مقالات شرکت کامپیوتری و کافی نت شهر رایانه سرما گسیل گیل انتشارات سفیراردهال آشپزی ایرانی زندگی مجازی من