پیتزای بادمجان لقمه ای نوعی پیتزاست که هم لقمه ای است و همینطور به عنوان فینگرفود یا مزه می توان از آن استفاده کرد.پس همراه ما باشید با آموزش کامل و جامع بادمجان پیتزای لقمه ای.
فینگرفودها یا غذاهای کوچکی که در ابعاد لقمهای سرو میشوند، بدون شک از محبوبترین غذاها هستند. خوردن آنها خیلی آسان است، ظاهر زیبایی هم دارند و میشود آنها را به شکلهای مختلفی تزیین کرد. این پیتزای بادمجان لقمهای به جای خمیر پیتزا یک حلقه بادمجان پخته شده به عنوان پایه ی غذا دارد و به همین علت هم بسیار کم کالری و سالم است.
پیتزای بادمجان لقمهای در عرض نیم ساعت و خیلی خیلی راحت تهیه میشود. پیتزای بادمجان لقمه ای کاملاً گیاهی است و برای گیاهخواران و کسانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند هم گزینه مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه پیتزای بادمجان لقمهای
- بادمجان بزرگ ۱ عدد
- نمک ۱ قاشق غذا خوری
- سیر ۳ حبه
- پنیر موزورلا رنده شده ۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس پیتزای بادمجان لقمهای
- روغن ۱ قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده ۱ حبه بزرگ
- گوجه پوست کنده خرد شده ۳۵۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- ریحان و جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری (دلخواه)
- رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه پیتزای بادمجان لقمهای
مرحله اول: سس
قبل از هر چیز باید سس پیتزا را تهیه کنید. یک قاشق روغن را در تابهای روی شعله متوسط داغ کنید. کمی سیر سرخ کنید تا شروع به تغییر رنگ کند و کمی قهوهای رنگ شود. سیر را در ظرفی کنار بگذارید و گوجههای خرد شده را داخل تابه بریزید.
گوجه ها را شسته داخل تابه بریزید و مدتی درب ظرف را بگذارید تا گوجهها کمی نرم شوند و هر از گاهی آنها را زیر و رو کنید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که گوجهها کاملاً نرم شدند، سیر داغ، نمک و ریحان و جعفری خرد شده و یک قاشق رب گوجه فرنگی را هم اضافه و مخلوط کنید. ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید تا سس شما یکنواخت شود. اگر در هر مرحلهای از کار سس زیاد از حد غلیظ شد کمی آب گرم به آن اضافه کنید. بعد از خنک شدن سس شما آماده است. باید حدود ۱ پیمانه سس پیتزا داشته باشید.
مرحله دوم: بادمجان
کلاه بادمجان را جدا کنید و آن را به صورت ورقههایی کمی ضخیمتر از نیم سانت برش بزنید و بدون نیاز به پوست گرفتن حلقه کنید. روی حلقههای بادمجان نمک بپاشید و آنها را به مدت ۱۰ دقیقه روی حوله تمیزی قرار دهید. بعد از این مدت بادمجانها را با بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید.
مرحله سوم: فر
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در کاسه کوچکی حبه سیرهای له شده، روغن زیتون و ادویه های لازم را مخلوط کنید و با استفاده از قلمو مایع را دو طرف حلقههای بادمجان بمالید. بادمجانها را در سینی فر چرب شده بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
مرحله چهارم: پایان کار
پس از گذشت این مدت، سینی را از فر خارج کنید. بادمجانها را پشت و رو کنید. روی هر حلقه بادمجان، یک قاشق سس پیتزا بریزید و کمی پنیر موزورلا روی آن بپاشید. سینی را به فر برگردانید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر کاملاً آب شود. پیتزای بادمجان لقمهای شما آماده است.
درباره این سایت